Boukje en Jan in Azië

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal...

De laatste uurtjes van onze reis zijn ingegaan. Om de laatste tijd te doden, hebben we verkoeling gezocht in een internetshop. De afgelopen week hebben we doorgebracht in Pai. Hiervanzijn de foto's al upgeload. Over 4uur vertrekken we naar hetvliegveld en dan is het afwachten of we kunnen gaan.Wij denken in ieder geval van wel!

Na Sonkran vertrokken we met een busje naar Pai. De rit verliep allesbehalve rustig. De bestuurder reed als een gek en ging met piepende banden de bochten door. Na een paaruur kwamen we aanin het kleine (hippie) stadje. Samen met Alexa(een meisje dat we in het busje hadden leren kennen) huurde we een aantal scooters om de omgevingeens wat beter te bekijken.

We deden een aantal watervallen aan (helaas door droogte was er weinig van over) De dag eindigde in het ziekenhuis... Alexa was onderuit gegaan in een bocht (ze dacht dat haar scooter een mountainbike was...)Er zatentwee flinke gaten in haar been die gehecht moesten worden en haar arm en been zaten onder de schaafwonden. Dit ongeluk weerhield ons er niet van de volgende dag weer te gaan touren op onze scooters.Jan nam Alexa mee achterop,zodat ze niet de hele dag nikshoefde te doen.

De volgende dag moesten we onze vlucht bevestigen. De hele morgenprobeerde we Quatar Airways te berijken, maar we kregen ze niet te pakken. Na een telefoontje naar Vliegwinkel in NL bleek dat we de hele vluchtNIET hoefde te bevestigen...Hele ochtendverspild met bellen...De rest van de dag hebben we nogrondgereden en een prachtige Canion bezocht.

De volgende dag namen we de bus naar Bangkok. Na 12 uur kwamen we aan in een ontzettend rustige Rambuti street. Hier verbeleven we 2 weken geleden ook, maar lijkt nu bijna uitgestorven. Van de rellen krijgen we niks mee, behalve de beelden op tv en in de krant.

Gister zijn de laatste souvenirs gekocht en is de laatste massage gehaald. Over een paar uur vertrekken we naar het vliegveld. We hopen dat we om half 4 Nederlandse tijd in het vliegtuig zitten.

Iedereen bedanktvoor alle reacties op deblogs en foto's! We hopen dat jullie net zo genoten hebben van de verhalen als wij van onze reis.

Tot snel!

Laurens

Ik heb zeker genoten van de verhalen, ik hoop dat het vliegen goed gaat. tot snel!

Eefje

Het zit er weer op, meis wat zal jij straks weer moeten wennen als je terug bent!Succes daarmee!En tot snel!
x

Thijs

Great adventures, great stories!