Boukje en Jan in Azië

Tijd voor andere dingen

Op de laatste dag van Songkran hebben we een leuk stel Engelsen leren kennen waarmee we savonds de bar zijn in gegaan en ook de laatste dag van het waterfestijn hebben doorgebracht. Nu songkran is afgelopen hebben we tijd voor andere dingen.

Jan wou graag schieten dus gingen we naar de schietbaan. Met een glock schoot hij 30 kogels af op een mikschijf en het zag er erg stoer uit.

Omdat Boukje niet wou schieten zijn we erna naar een park gegaan met tijgers. Voor een bedragje kon je met deze grote katten op de foto. Na onze moed bij elkaar te hebben geraapt gingen we de kooi in. Tjeetje wat zijn die beesten groot! De tijgers waren erg rustig (gedrogeerd?) en we konden ze zelfs aaien! We konden een paar mooie kiekjes maken.

Gister avond vroeg gaan slapen omdat we vandaag een leuke activiteit op het programma hadden staan; aan een zipline door de jungle vliegen! Met een groep van 20 man werden we in leuke pakjes gehesen waarna we een parcours gingen doen dat ongeveer 5 uur in beslag nam. Het was een super dag!

Volgende week rond deze tijd zijn we op het vliegveld van Bangkok (als deze niet bezet is en de gaswolk is opgelost) Morgen vertrekken we naar Pai. Geniet nog maar even van de rust, want voor jullie het weten staan we weer voor jullie neus!

Petra

Stoere foto Bouk!! X

Ellen (en natuurlijk ook Arthur, Wende & Lola)

Geniet van jullie laatste dagen! Wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt!

Jammer dat het alweer bijna voorbij is, maar wij kijken er in ieder geval naar uit om je volgende week weer te zien.

Joyce

Tigerkingdom en flight of the gibbon!
Geweldig!
Wat geniet ik van jullie verhalen!

Have fun!