Sihanoukville, Bamboo Island, Kampot en Kep
De afgelopen week hebben we erg ontspannen doorgebracht aan de kust van Cambodja. We zijn begonnen in Sihanoukville. De eerste paar dagen verbeleven we in Serendipity beach. Om te ontkomen aan de vele bedelaars en verkopers op het strand vertrokken we de vierde dag naar Vicotry Beach. We sloten Sihanoukville af met een nacht op het Bamboo Island. Hier hebben we eigenlijk ook alleen maar ontspannen in een hangmat gelegen.
Om toch nog wat meer plaatsten te zien in Cambodja besloten we naar Kampot te gaan. Bekend om zijn peper. Deze stad was zo rustig dat we na een bezoek aan zoutvelden en de peperplantage besloten verder te gaan naar de volgende bruisende stad: Kep. Aangezien hier ook niks te doen of te zien was, behalve het beeld van de naakte vissers vrouw (ze was niet meer naakt, want er was een gordijn om haar private parts gebonden), zijn we de volgende dag met de bus vertrokken naar Siem Reap. Deze stad ligt vlak bij de tempels van Angkor. Hier gaan we morgen (en waarschijnlijk over morgen) een kijkje nemen. Hierna zal een mooi foto verslag volgen.
Wat hebben jullie het slecht zeg...haha!Genietze!
x
Doe mij ook maar zo'n Bamboo Island. Mooie foto's en erg relaxed denk ik. Af en toe chillen hoort er natuurlijk bij.
Geniet lekker verder!
leuke verhalen! Als ik het lees schieten mij weer allerlei herinneringen te binnen. Ik heb jullie reis grotendeels in omgekeerde volgorde gedaan. Ik weet nog wel o.a. met de lokale bus van Siem Reap naar Phnom Penh, en dan door naar Sihanoukville en Kampot. In die bus naar PP hadden ze een heel krakkemikkig tv systeempje waar ze een vage Aziatische komische horrorfilm op afspeelden. En die Cambodjanen maar lachen steeds... wij begrepen er geen f*ck van.
Veel plezier in het Angkor gebied! Pak evt nog even decadent die ballonvaart mee daar!
wat een namen noemen jullie weer zeg! ahah ziet er allemaal weer zo lekker uit! Jan de pepermanplant foto vind ik een top drie ranking tot nu toe!
Baaayy baay!
Hoi Boukje
Hier een berichtje van Petri.
Ik zit vandaag bij jullie in Bilthoven, de mannen zijn fietsen, en wij zijn naar de stad geweest. Niks gekocht!!! Wel lekker een lunch gekregen van je moeder voor mijn verjaardag.
Alles goed daar zie ik wel.
Veel liefs, en geniet maar lekker.