Happy Tet
Vorige week hebben we van Halong Baai genoten. Het is er erg mooi. We zijn met een boot naar een klein eilandje gevaren waar we in eerste instantie een nacht zouden blijven. Het beviel zo goed op het eiland dat we drie dagen langer zijn gebleven. We hebben zelfs gewakeboard. (Ja dames en heren we konden allebei overeind blijven.) De foto's volgen later.
Gisteravond hebben we metongeveer vijftien medereizigersChinees nieuwjaar gevierd in een regenachtig en 'koud' Hanoi.De laatste dagen is het hier ongeveer 20 graden.Het vuurwerk klonk goed, we konden het door de bewolking niet goed zien helaas. Daarna de kroeg in geweest met z'n allen.
Vanwege Tet -die mensen hier vieren het vier dagen- kunnen we pas overmorgen naar Sapa. We hebben daarna nog een goede week te gaan in Vietnam.
So far so good, groeten aan Nederland!
Happy tet to you too! Alweer zo'n leuk verhaal. Goed te lezen dat jullie je zo vermaken.
Hier gaat ook alles weer redelijk goed. Arthur is dinsdag geopereerd aan een blindedarmontsteking, maar is gelukkig weer thuis Hij mag alleen 5 weken niet tillen! Daarnaast kreeg Lola oorontsteking, maar zij is gelukkig ook weer wat opgeknapt.
Veel plezier!
Lag oom Ho er nog goed bij? In Sappa zeker even de bergen intrekken met een gids. Vraag naar Chi. Een kleine vietnamese, maar een voortreffelijke gids. Je kunt onderweg overnachten in een homestead.
Hey Bouk! Wat een verhalen, om jaloers op te worden! Ben héél erg benieuwd naar de foto's en je verdere avonturen. Keep us posted!
Dikke kus en doe voorzichtig!
Happy Ted! Hoe smaakte de Hanoise champie? :)
Lieve Bouk en Jan! Wat ziet het er allemaal geweldig uit! Mijn computer hier den bels gaat een beetje traag dus het duurt een eeuwigheid voor ik een beetje door kan lezen en die geweldige foto's kan bekijken. Ik ga er binnenkort eens lekker voor zitten. Maar zoals iedereen op jullie reageert: wat ziet het er alemaal waanzinnig uit! Enjoy!!!!!! Dikke kus
he luitjes, nog heel veel plezier daaro!!!